logo not showing up in header

#1
I can't get my logo to show up in the header. I have added it (many times in many sizes) to the Header section under General, but it doesn't show up. I've tried both Aside and Top Header. What am I doing wrong?

Re: logo not showing up in header

#4
Hello,

Please send details and website accesses to support[at]gt3.zendesk.com
We will check whats wrong.

Regards,
Jane
Jane Clarks

GT3themes Support Team
Discover the Power of GT3themes Products

Re: logo not showing up in header

#8
Please understand I can't assist you remotely.
We don't have the following issue at our end.
I need to understand the reason whats wrong on your end.
There can can be specific WordPress setup, images location, server configurations etc.
It will help me to save your and my time in order to resolve the issue.
We are well known company that supports thousands of customers.
We are interested in your security, that's why all the provided accesses are private.
Jane Clarks

GT3themes Support Team
Discover the Power of GT3themes Products

Re: logo not showing up in header

#9
Hello,
I encountered the same issue. I tried to download first the existing logo locally (Wize photo services 282x86 PNG file) then I removed it from Appearance/Wize photo/General/Top header photo and upload the same file again, but there is no image after saving the change.
Please help.
Best regards.
Locked

Return to “Photography Bradley Services WordPress Theme - WizePhoto”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron