Page 1 of 1

Lightbox doesn't always work

Posted: Tue Jan 03, 2023 6:16 am
by Outdoortest
Hello,
I bought the plugin and am in the process of creating the galleries. Now I've noticed that the lightbox doesn't always work. When creating the galleries, I always set the lightbox to "Enable". However, it works for some galleries and not for others.
This report does not work https://www.outdoortest.info/on-cloudfl ... ite-black/ but this one does not work: https://www.outdoortest.info/aku-superalp-nbk-gtx -trekking boots/
The settings are always the same. Is there a bug here or what can it be?
And is there no general setting to enable or disable the lightbox for all galleries?

thank you for your help

Regards
Detlef from Outdoortest

Re: Lightbox doesn't always work

Posted: Tue Jan 03, 2023 1:15 pm
by Jose Martin
Hi there!
There shouldn't be any link https://tppr.me/E83ux It looks like something is affecting our gallery.
To better assist you, please PM your site credentials and our developers will check it.
Thanks

Re: Lightbox doesn't always work

Posted: Tue Jan 03, 2023 4:38 pm
by Outdoortest
Hi Martin,
how can i send you a private message?

Re: Lightbox doesn't always work

Posted: Tue Jan 03, 2023 7:18 pm
by Jose Martin
Outdoortest wrote: Tue Jan 03, 2023 4:38 pm Hi Martin,
how can i send you a private message?
Hello!
Please open my profile, there is an option "send private message".

Re: Lightbox doesn't always work

Posted: Wed Jan 04, 2023 5:19 am
by Outdoortest
Sorry, there is no option to send you a private message here
Bildschirm­foto 2023-01-04 um 06.18.41.png
Bildschirm­foto 2023-01-04 um 06.18.41.png (79.57 KiB) Viewed 153 times

Re: Lightbox doesn't always work

Posted: Wed Jan 04, 2023 11:40 am
by Jose Martin
Then please use the contact form on our website https://gt3wpgallery.com/kb/contact-us/